skip to Main Content

De mooiste gevelbekleding van Tribar

Wij van Tribar ontwerpen, produceren en monteren gevelbekleding van de hoogste kwaliteit. Deze gevelroosters realiseren wij volledig naar uw wensen en uw smaak. Wilt u bijvoorbeeld een subtiele of lichtdoorlatende constructie of juist een robuuste constructie die geschikt is voor bijvoorbeeld een parkeergarage? Het kan allemaal met de gevelroosters van Tribar. Wij leverden eerder al producten aan Schiphol, het ROC en de universiteit van Groningen.

Praktisch en aantrekkelijk

Gevelroosters van Tribar zijn niet alleen praktisch, ze creëren ook nog een strakke uitstraling die op zal vallen. Bent u benieuwd naar de verschillende toepassingen van Tribar Gevelroosters? Hier op onze website vindt u de projecten die wij al eerder voor klanten hebben opgeleverd.

Luchtsingel Rotterdam

IKC Best

Driespoort shopping Deinze

Biesbosch Museumeiland

Rooster panelen

Tribar gevelroosters op maat gemaakt

Wilt u stijlvolle gevelroosters? Wij van Tribar ontwerpen ze precies volgens uw wensen. Wanneer u uw project door Tribar laat verzorgen bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat waar u absoluut tevreden mee zult zijn. Eerst voorzien wij u vrijblijvend van een mooi ontwerp dat zowel technisch als esthetisch voldoet aan uw eisen. Wij voorzien u van een offerte, en wanneer u daarmee akkoord gaat gaan wij aan de slag. Eerst worden de werktekeningen gemaakt en vervolgens gaat het productieproces van start. Onze VGA gecertificeerde monteurs verzorgen daarna de montage en dan is het tijd voor de oplevering en de nazorg. Alles wordt nog eens grondig gecontroleerd, wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Omdat wij u ook voorzien van advies over de verzorging van uw product, kunt u rekenen op een lange levensduur van de Tribar gevelroosters!

Contact met Tribar

Wij van Tribar staan voor u klaar om de mooiste gevelbekleding te vervaardigen en monteren. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de website, wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wilt u liever bellen? Wij zijn bereikbaar via het nummer: 0493-316860. U kunt ook mailen naar: sales@tribar.nl. Voor de mooiste gevelroosters van hoge kwaliteit moet u bij Tribar zijn.

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht