skip to Main Content

Specialisten in toepassingen van staalproducten

Wij van Tribar, onderdeel van Nooyen Manufacturing BV., zijn gespecialiseerd in het produceren van architectonische toepassingen van staalproducten, voor bijvoorbeeld gevels van een parkeergarage. Tribar heeft een stijlvol, eigentijds karakter en is vervaardigd uit driekantsstaal. Ook is Tribar op allerlei manieren toe te passen in gevels, met grafische belijning of juist industrieel en robuust. Wij leverden eerder al producten aan Schiphol, het ROC en de universiteit van Groningen.

Gevels voor uw parkeergarage volledig op maat

We ontwerpen en produceren gevelroosters volledig voor u op maat. Een goed project begint met een goed ontwerp. Daarvoor is de communicatie tussen de architect van de parkeergarage en de technische adviseurs van Tribar zeer belangrijk. Dit samenspel leidt tot de mooiste invulling wat betreft techniek en esthetiek. Na het afronden van deze vrijblijvende fase stellen we voor u een offerte op. Gaat u akkoord, dan worden de werktekeningen opgesteld, waarin we ook de benodigde ophangsystemen afstemmen. We kijken goed naar de aansluiting op de rest van de parkeergarage, en geven ook de wijze van monteren de nodige aandacht. Alle materialen worden vervolgens geheel in onze eigen fabrieken vervaardigd. Hierdoor hebben we goede controle op de kwaliteit en logistiek van het project. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat we tijdig en efficiënt leveren, waardoor uw project geen vertraging oploopt.

Schiphol P3 - Roosterpanelen

Schiphol P3 - Roosterpanelen

Tribar biedt vele mogelijkheden

Uw gevels worden met Tribar een toonaangevende eyecatcher in het stadsgezicht. Met de vele mogelijkheden van Tribar kunnen we helemaal voldoen aan de eisen van uw ontwerp. Het materiaal is zeer robuust, waardoor het zelfs als doorrijdbeveiliging in uw parkeergarage kan volstaan. Ook kunnen de metalen roosters zeer subtiel ingezet worden, met licht- en luchtdoorlaatbaarheid naar wens. En met de gevelbekleding creëren we eigentijdse grafische belijning die eindeloos kan worden doorgevoerd op uw gevels. Tribar kan ook worden verwerkt in poorten en deuren, zodat er één geheel wordt gevormd met de gevel. Het metaal zelf wordt verzinkt en kan naar keuze in een kleur gecoat worden. Bovendien is zowel een gladde als stroeve uitvoering mogelijk, met een eigen kenmerkende uitstraling.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw parkeergarage

Wilt u uw gevels ook een eigentijds karakter geven met de gevelbekleding van Tribar? Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw parkeergarage. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Belt u toch liever? Bel dan naar 0493-316860. Ook zijn we per e-mail bereikbaar: sales@tribar.nl. Kies voor Tribar voor de gevels van uw parkeergarage!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht