skip to Main Content

Voor looproosters van hoge kwaliteit staal moet u zijn bij Tribar

Tribar is onderdeel van Nooyen Manufacturing. Nooyen Manufacturing is al sinds 1978 expert op het gebied van de vervaardiging van allerlei verschillende innovatieve producten. Ook wanneer u op zoek bent naar een looprooster van hoge kwaliteit bent u bij Tribar aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren de looproosters met de grootste zorg en precies volgens uw wensen! Neem vandaag nog contact met ons op voor uw looprooster!

De toepassingen van Tribar looproosters

Tribar is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar ook de naam van het product waar wij voornamelijk mee werken. Tribar is een bijzonder duurzaam en veelzijdig product dat wordt vervaardigd uit driekantsstaal. Het heeft een stijlvol uiterlijk en heeft bijzonder veel toepassingsmogelijkheden. Zo is tribar uitstekend te verwerken in een looprooster. U gebruikt een looprooster van Tribar voor trappen, loopbruggen, bordessen of in de bouw. Onze roosters produceren wij altijd 100% op maat en precies volgens uw wensen, ze hebben weinig onderhoud nodig en kunnen enorm veel gewicht dragen. Dus wat uw wensen voor uw looprooster ook zijn, Tribar vervaardigt het voor u!

Ik wil een looprooster van Tribar, wat nu?

Wij van Tribar produceren onze producten altijd 100% op maat en volgens de wensen van onze klant. Wanneer uw aanvraag voor een looprooster bij ons binnenkomt dan gaan wij als volgt te werk:

 1. Eerst voorzien wij u van een vrijblijvend ontwerp en een offerte.
 2. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en het ontwerp, gaan wij aan de slag met de werktekeningen.
 3. Vervolgens gaat het productieproces van start.
 4. VGA gecertificeerde monteurs verzorgen de montage van uw looprooster bij u op locatie.
 5. In een uitgebreide controle bekijken wij of het eindproduct overeenkomt met uw wensen en verwachtingen
 6. Het project wordt opgeleverd en wij geven advies over het onderhoud, zodat u nog lang kunt genieten van uw looprooster.

Wilt u uw looprooster bij ons bestellen of heeft u een vraag voor ons? Bel ons dan gerust!

Schakel Tribar in voor de productie van uw stalen looprooster

Bent u op zoek naar een stevig looprooster van hoge kwaliteit? Kies dan voor de professionele service van Tribar! Wij verzorgen uw looprooster van ontwerp tot oplevering! Wilt u een looprooster bij ons bestellen? Of heeft u een andere vraag voor ons? Stel hem gerust, wij helpen u graag. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de website, u krijgt dan snel antwoord van ons. Stelt u uw vraag liever telefonisch? Bel dan naar: 0493-316860. Of stel uw vragen per mail naar: sales@tribar.nl. Wanneer u op zoek bent naar een looprooster dan moet u zijn bij Tribar!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht