skip to Main Content

Maatwerk van staalproducten

Tribar ontwerpt, ontwikkelt, en plaatst kwalitatief hoogwaardige constructies, en kan een metalen raamwerk volledig op maat leveren. Wij zijn experts in architectonische toepassingen van staalproducten. Tribar is vervaardigd uit driekantsstaal, en heeft daardoor een stijlvol karakter. Ook is het zeer duurzaam en op allerlei manieren toepasbaar. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

De vele toepassingsmogelijkheden van Tribar

Een metalen raamwerk van Tribar is op vele manieren toe te passen in uw project. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Traptreden
 • Scheidingswand
 • Balkonhek of afscheiding
 • Gevelbekleding met gevelroosters
 • Vloerrooster of looprooster

Welke van deze toepassingen u ook kiest, Tribar geeft uw object een industrieel en robuust uiterlijk. Onze metalen producten zijn voor zowel bedrijven als particulieren geschikt. Denkt u bijvoorbeeld aan loopbruggen in openbare ruimtes, of bij u thuis als metalen gevelbekleding of balustrade rond het balkon.

Over-Tribar-Schiphol-P3

Een raamwerk helemaal op maat

Bij Tribar ontwerpen, produceren, en plaatsen we onze producten zelf. Zo kunnen we het metalen raamwerk dat u voor ogen hebt samen met u creëren. Dit begint bij het ontwerp. We kijken naar uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden. Hierna stellen we de werktekeningen op, waarbij we gedetailleerd te werk gaan, zodat alles perfect past. Al onze producten produceren we vervolgens zelf. Hierdoor hebben we een zeer goede controle op de maatvoering, kwaliteit, en logistiek van het project. Dat betekent dat we afspraken tijdig en zo efficiënt mogelijk nakomen. Indien gewenst kunnen we uw raamwerk ook monteren. Zo bent u dus bij elke stap van het proces verzekerd van kwaliteit en vakmanschap!

Bel Tribar voor een hoogwaardig metalen raamwerk

Voor een raamwerk van superieure kwaliteit moet u dus bij Tribar zijn. Wilt u graag meer weten over onze producten en diensten? Of heeft u een vraag? U kunt het contactformulier op de website invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. Belt u ons liever? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0493-316860. Ook zijn we per e-mail bereikbaar via sales@tribar.nl. Schakel Tribar in voor het ontwerp en de productie van uw metalen raamwerk!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht