skip to Main Content

Schakel Tribar in voor hoogwaardige lamellenroosters

Heeft u lamellenroosters nodig voor uw pand? Schakel dan Tribar in om uw lamellenroosters voor u te produceren. Wat uw wensen voor uw lamellenroosters ook zijn, nagenoeg elk type en elke vorm kunnen wij voor u realiseren. Bij Tribar is ieder project namelijk 100% maatwerk, dat wil zeggen dat wij uw lamellenroosters precies produceren volgens uw wensen en verwachtingen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Neem snel contact met ons op en laat weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Lamellenroosters van Tribar

Tribar is naast onze bedrijfsnaam tevens de naam van het product waar wij voornamelijk mee werken. Dit stevige en duurzame product wordt vervaardigt uit driekantsstaal. Tribar is
zeer veelzijdig en uitstekend toepasbaar in zowel publieke als particuliere ruimtes. Ook voor lamellenroosters is Tribar een zeer geschikt product! Lamellenroosters zijn bedoeld om een gezond leefklimaat te waarborgen in een ruimte. Er zijn vele maten en typen lamellenroosters, er past er altijd een bij uw stijl en smaak. Wilt u ook graag een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren in uw ruimte? Laat dan lamellenroosters plaatsen door Tribar!

Schiphol P3 - Roosterpanelen

Lamellenroosters op maat gemaakt

Bestelt u lamellenroosters bij Tribar, dan weet u zeker dat deze speciaal voor u op maat worden gemaakt. Voordat u nog maar een cent hoeft te betalen voorzien wij u van een scherp geprijsde offerte en een ontwerp. Als het ontwerp u aanstaat en u akkoord gaat met de offerte dan maken wij de werktekeningen. Vervolgens gaan wij aan de slag met de productie, en komen onze VGA gecertificeerde monteurs de lamellenroosters op uw locatie monteren. Door middel van een uitgebreide controle bekijken wij of het product voldoet aan uw verwachtingen, ook geven wij u tips over het onderhoud van uw Tribar product. Neem snel contact met ons op om uw lamellenroosters te bestellen.

Contact met Tribar

Bij Tribar vindt u lamellenroosters van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over de producten en diensten van Tribar? Of wilt graag lamellenroosters door Tribar laten ontwerpen en produceren? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan: 0493-316860. Of mail: sales@tribar.nl. Tribar is dé expert die uw lamellenroosters precies volgens uw wensen produceert!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht