skip to Main Content

Hoogwaardige wandroosters van Tribar

Heeft u voor uw project een wandrooster nodig van hoge kwaliteit? Door te kiezen voor de service van Tribar weet u zeker dat u tevreden zult zijn over het eindresultaat! Wij ontwerpen, produceren en installeren uw wandrooster namelijk altijd op maat. Tribar is naast onze bedrijfsnaam tevens de naam van het product waar wij voornamelijk mee werken. Dit product wordt vervaardigt uit driekantsstaal en is bijzonder stevig en duurzaam. Tribar is een zeer veelzijdig product en is uitstekend toepasbaar in zowel publieke als particuliere ruimtes. Ook voor wandroosters is Tribar erg geschikt! Laat uw wandrooster verzorgen door Tribar. Bel ons vandaag nog!

De toepassingen van een Tribar wandrooster

Bij Tribar kunt u terecht voor ontwerp en productie van verschillende wandroosters. Vaak wordt een wandrooster geïnstalleerd ter bevordering van de luchttoevoer in een ruimte. Door het plaatsen van een wandrooster komt er schone lucht binnen en wordt de vuile lucht weer afgevoerd. De frisse luchttoevoer zorgt voor een aangenaam klimaat binnen uw ruimte. Door te kiezen voor wandroosters met verstelbare lamellen kunt u de blaasrichting van de lucht aanpassen. Zorg ook voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat door een wandrooster van Tribal te laten plaatsen! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wandrooster op maat gemaakt

Wanneer u een wandrooster bestelt bij Tribar, dan krijgt u een product dat 100% voor u op maat is gemaakt. Het zal daarom altijd precies passen binnen uw project. Wij voorzien u eerst van een scherp geprijsde offerte en een ontwerp. Als u akkoord gaat met dit ontwerp en deze offerte, gaan wij voor u aan de slag. Wij maken dan de werktekeningen en zetten het productieproces in werking. Vervolgens komen onze VGA gecertificeerde monteurs het wandrooster op uw locatie monteren. Met een uitgebreide controle bekijken wij of het product voldoet aan uw eisen en uw wensen, ook geven wij u tips over het onderhoud van uw Tribar product.

Contact met Tribar

Voor wandroosters van de hoogste kwaliteit moet u bij Tribar zijn! Heeft u een vraag over onze producten en diensten? Of wilt u een Tribar wandrooster bij ons bestellen? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier op deze site. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan: 0493-316860. U kunt ook een mail sturen naar: sales@tribar.nl. Kies voor de professionele service van Tribar om uw wandrooster te ontwerpen en produceren!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht