skip to Main Content
Stap 1

Ontwerp

Ieder project begint met een goed ontwerp en wellicht belangrijker nog: de communicatie tussen de architect en onze technische adviseurs op Tribar gebied. Dit samenspel leidt tot de mooiste invulling en het voldoen aan de klantwens zowel qua techniek als esthetiek. In deze fase staan wij u graag te woord, helpen u met 3-D tekeningen, visualisaties, proefstukken en mock-ups, alles ten doel om een mooi project te definiëren en Tribar optimaal in te zetten. Na het afronden van deze, vrijblijvende fase, zijn wij veelal in staat om een calculatie op te stellen en een offerte uit te brengen.

Stap 2

Engineering

Na het verstrekken van de order, worden de werktekeningen t.b.v. de productie opgesteld en voor akkoord voorgelegd aan de klant. In deze fase detailleren we ook de benodigde ophangsystemen en stemmen dit nader af met de klant zodat alles perfect past. Naast belastbaarheid van het Tribar materiaal zelf, kijken we ook heel goed naar de aansluiting op de rest van het gebouw. Ook de wijze van monteren krijgt de nodige aandacht, deze moet efficiënt kunnen plaatsvinden zonder te kort te doen aan de esthetische wensen.

Stap 3

Productie

Alle Tribar producten worden geheel in onze eigen fabrieken vervaardigd. Hierdoor hebben wij een zeer goede controle op de maatvoering, kwaliteit en de logistiek van het project. Afspraken die wij met onze klant overeenkomen, maken we waar door tijdig en zo efficiënt mogelijk binnen het bouwproces te leveren.

Stap 4

Montage

Indien gewenst kunnen wij ook de montage van de Tribar roosters verzorgen. Wij hebben daartoe VCA gecertificeerde monteurs beschikbaar die exact weten waar ze op moeten letten om een zo mooi en strak mogelijk resultaat te bereiken.

Stap 5

Oplevering en nazorg

Na de montage wordt ieder project nog een keer in zijn geheel nagelopen en gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat het resultaat overeenkomt met de verwachtingen die geschept zijn in de ontwerpfase. Afhankelijk van het project en de wensen hiertoe van de klant, geven we advies over het onderhoud van de Tribar roosters zodat we ook eindgebruiker voor lange tijd plezier aan het project beleeft.

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht