skip to Main Content

Tribar produceert prachtige stalen gevelbekleding

Wij van Tribar zijn onderdeel van Nooyen Manufacturing BV. Wij ontwerpen, produceren en monteren stalen gevelbekleding van hoge kwaliteit. Wat de wensen voor uw project ook zijn, Tribar beschikt over de kennis en expertise om hieraan te voldoen! Wij van Tribar staan garant voor een perfect eindresultaat. Bent u benieuwd wat Tribar voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen over stalen gevelbekleding

De voordelen van stalen gevelbekleding

Stalen gevelbekleding is stijlvol en tijdloos. Onze hoogwaardige industriële constructies en architectonische toepassingen zijn er in vele vormen en maten. Wij zetten graag de voordelen van stalen gevelbekleding voor u op een rij. Stalen gevelbekleding van Tribar is:

 • Bijzonder duurzaam, Tribar producten gaan lang mee.
 • Precies vorm te geven naar uw wensen. Kiest u voor robuuste gevelbekleding of wilt u liever een subtiele variant die lucht- en lichtdoorlatend is? Het kan allemaal met Tribar!
 • Ook te verwerken in deuren en poorten. Hierdoor is het mogelijk de grafische belijning geheel door te voeren.

Wilt u ook graag stijlvolle stalen gevelbekleding voor uw pand? Vele opdrachtgevers gingen u voor! Heeft u een vraag of wilt u een project met ons bespreken? Via het contactformulier op onze website laat u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achter.

Driespoort shopping Deinze - Roosterpanelen

Rooster panelen

De werkwijze van Tribar

Wanneer u bij Tribar van Nooyen Manufacturing een opdracht plaatst voor stalen gevelbekleding, dan voorzien wij u eerst van een offerte en een vrijblijvend ontwerp dat voldoet aan uw eisen. Met uw akkoord op onze offerte gaan wij voor u aan de slag. Eerst worden er werktekeningen gemaakt en vervolgens gaat het productieproces van start. Onze VGA gecertificeerde monteurs verzorgen de montage, en dan is het tijd voor de oplevering van uw project. Alles wordt nog eens grondig gecontroleerd, zodat we zeker weten dat het eindproduct overeenkomt met uw wensen en met de verwachtingen die wij hebben geschept in de ontwerpfase. Tijdens de nazorg voorzien wij u van gedegen advies over het onderhouden van uw stalen gevelbekleding, zodat u nog lang kunt genieten van uw Tribar product.

Meer info over onze stalen gevelbekleding?

Wij van Tribar vervaardigen en monteren graag de mooiste stalen gevelbekleding voor u. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Of heeft u een andere vraag voor ons? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de website, wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: 0493-316860. U kunt ook een mail sturen naar: sales@tribar.nl. Schakel Tribar in om uw stalen gevelbekleding voor u te ontwerpen en vervaardigen!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht