skip to Main Content

Robuuste metalen scheidingswanden van Tribar

Wij van Tribar, onderdeel van Nooyen Manufacturing BV., produceren en plaatsen kwalitatief zeer hoogwaardige industriële constructies zoals metalen scheidingswanden. We zijn experts in het architectonisch toepassen van staalproducten. Tribar heeft een robuust uiterlijk dat zeer goed past in moderne architectuur. Bent u benieuwd wat bij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Tribar

Wij hebben alle kennis in huis om metalen scheidingswanden naar uw specifieke wensen te ontwerpen, produceren en plaatsen. Samen met u kijken we naar uw wensen, adviseren we over de mogelijkheden en zoeken we naar de perfecte invulling voor uw project. Voor de metalen Tribar roosters bestaan tal van opties. Door de afgeronde vorm van de driekantspijlen heeft Tribar een zogeheten ‘soft touch’, waardoor het zeer geschikt is om als scheidingswand te dienen. Ook de spijlafstand kan vrij gekozen worden; die bepaalt immers het doorzicht. Wilt u ook graag een deur of poort in uw scheidingswand? Die wordt naar uw wens gemaakt door onze specialisten.

Onze werkwijze

Ieder project pakken we grondig aan. We beginnen met een ontwerp, waarbij we kijken naar uw specifieke wensen. Hierbij gebruiken we ter ondersteuning 3D-tekeningen, proefstukken, en visualisaties, zodat we Tribar optimaal in kunnen zetten. Vervolgens worden de werktekeningen opgesteld, en detailleren we eventuele ophangsystemen, zodat alles past. Alle Tribarproducten worden vervaardigd in onze eigen fabriek, waardoor we perfecte controle hebben op de kwaliteit en logistiek van uw project. Hierdoor kunnen we tijdig en zo efficiënt mogelijk leveren, en komen we afspraken na. Ook de montage verzorgen we graag voor u. Wij hebben gecertificeerde monteurs beschikbaar die precies weten waar ze op moeten letten. Bovendien geven we u ook graag advies over het onderhoud van de metalen scheidingswand, zodat de eindgebruiker er lang plezier van heeft. U bent met deze werkwijze dus verzekerd van een prachtig, hoogwaardig product.

Neem contact met ons op!

Voor metalen roosters van hoogwaardige kwaliteit, die helemaal aan uw wensen voldoen, moet u dus bij Tribar zijn. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Vult u dan het contactformulier op de website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan 0493-316860. U kunt ons ook bereiken via de mail: sales@tribar.nl. We staan graag voor u klaar om u te adviseren over uw metalen scheidingswanden.

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht