skip to Main Content

Geef uw object een eigentijds karakter met Tribar

Wij van Tribar zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van zeer hoogwaardige industriële constructies, waarmee we architectonische gevels creëren die goed passen in een modern stadsgezicht. De driekantsstalen producten van Tribar hebben een stijlvol en utilitair karakter en kunnen helemaal naar wens worden geproduceerd. Bent u voor uw project op zoek naar een subtiele, lichtdoorlatende architectonische constructie, of wilt u uw gevels een eigentijdse uitstraling geven met grafische belijning? Met Tribar kan dit allemaal. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eigentijdse architectonische gevels

Tribar is zeer geschikt in de toepassing van gevelbekleding. Het staal is zeer robuust, waardoor het zelfs als doorrijdbeveiliging in parkeergarages kan volstaan. De gevelbekleding kan echter ook op subtielere manieren ingezet worden, met veel lucht- en lichtdoorlaatbaarheid of prachtige grafische patronen op de gevels. Het materiaal kan geheel naar uw wens geproduceerd worden. De roosterpanelen worden verzinkt en naar keuze in een kleur gecoat. Ook een gladde of stroeve uitvoering is mogelijk, elk met een eigen kenmerkende uitstraling. Zo creëren we toonaangevende architectonische gevels die een eyecatcher zijn in het stadsbeeld.

Dynamo Eindhoven - Roosterpanelen

Onze werkwijze

Bij Tribar pakken we elk project grondig aan. Dat begint bij het ontwerp, waarbij we samen met u kijken naar uw wensen. Het samenspel tussen de architect en onze technische adviseurs leidt tot de mooiste invulling voor uw architectonische project. Bij het ontwerp kijken we ook goed naar de aansluiting op de rest van het gebouw, detailleren we de nodige ophangsystemen, en denken we zelfs aan de wijze van monteren, zodat niet tekort wordt gedaan aan de esthetische wensen. Productie vindt plaats in onze eigen fabrieken, zodat we een zeer goede controle op de kwaliteit en logistiek van het project hebben. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat we afspraken nakomen en tijdig en efficiënt leveren.

Neem contact op met Tribar

We staan voor u klaar om de mooiste architectonische gevels voor uw project te produceren. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op 0493-316860. U kunt ons ook mailen via sales@tribar.nl. Met Tribar wordt uw architectonische object een echte eyecatcher!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht