skip to Main Content

Op zoek naar een rvs persrooster op maat?

Een persrooster is een raster dat ontstaat door het samenpersen van draag- en vulstaven. Wij van Tribar, onderdeel van Nooyen Manufacturing, ontwerpen en vervaardigen persroosters altijd helemaal op maat. Wij verzorgen uw persrooster helemaal volgens uw wensen. Tribar is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar ook de naam van het product waar wij voornamelijk mee werken. Het product tribar wordt vervaardigt uit driekantsstaal en is bijzonder sterk en duurzaam. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw persrooster!

Persroosters van hoge kwaliteit

Wij van Tribar staan voor maatwerk, wij zorgen ervoor dat uw persrooster altijd precies volgens de juiste afmetingen wordt gemaakt en voldoet aan uw wensen. Persroosters van Tribar zijn enorm sterk en hebben daarom een grote draagkracht. Deze roosters zijn bijvoorbeeld te gebruiken als looproosters, traptreden of gevelbekleding en hebben nog veel meer mogelijke toepassingen! Vele klanten, zowel particulier als zakelijk, gingen u al voor door hun persrooster te bestellen bij Tribar. Mogen wij ook uw persrooster voor u ontwerpen en produceren? Bel of mail ons dan snel!

De aanpak van Tribar

Graag vertellen wij van Tribar u meer over onze werkwijze. Wanneer u voor uw project contact met ons opneemt, dan gaan wij als volgt te werk:

 1. Allereerst maken wij voor u een vrijblijvend ontwerp en een offerte.
 2. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, maken wij de werktekeningen.
 3. Vervolgens gaan wij van start met het productieproces.
 4. VGA gecertificeerde monteurs verzorgen daarna de montage op uw locatie.
 5. In een uitgebreide controle inspecteren wij grondig of het eindproduct overeenkomt met uw wensen en verwachtingen.
 6. Na de oplevering geven wij u advies over het onderhoud van uw Tribar product

Wilt u ook een persrooster van Tribar? Of heeft u een vraag voor ons? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de website.

Contacteer Tribar voor uw stalen persrooster op maat

Wilt u graag een persrooster van de hoogste kwaliteit? Tribar verzorgt de productie en installatie van uw persrooster van A tot Z, altijd volgens uw wensen. Wilt u uw project door ons laten verzorgen? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met ons op! Laat een bericht achter via het contactformulier hier op de website of bel naar: 0493-316860. Of stel uw vragen per mail naar: sales@tribar.nl. Schakel Tribar in om uw persrooster te verzorgen van ontwerp tot oplevering!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht