skip to Main Content

De moderne gevelpanelen van Tribar

Tribar ontwerpt, produceert en monteert zeer hoogwaardige metalen gevelpanelen. Deze gevelbekleding voeren wij volledig uit naar uw wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een subtiele constructie die veel licht doorlaat, of wilt u juist een robuuste constructie die ook geschikt is als doorrijdbeveiliging voor een parkeergarage? De gevelpanelen van Tribar maken het allemaal mogelijk. Eerder leverden wij al producten aan het ROC, de Universiteit van Groningen en Schiphol.

Praktisch en opvallend

Metalen gevelpanelen hebben niet alleen een praktisch nut maar zorgen ook voor een opvallende, industriële uitstraling. Daarin zijn tal van mogelijkheden. Wilt u uw pand bijvoorbeeld een opvallende look geven en een echte eyecatcher maken? Dan kunt u voor grafische belijning of opvallende kleuren kiezen. Of zoekt u juist een industriële, utilitaire uitstraling? Ook dat is mogelijk met de gevelpanelen van Tribar.

Gevelpanelen op maat gemaakt

Wanneer u kiest voor Tribar bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Elk project begint bij een goed ontwerp, waarvan wij u vrijblijvend voorzien. Dat ontwerp zal zowel esthetisch als technisch volledig voldoen aan uw eisen. Als dat het geval is, stellen we voor u een offerte op, en wanneer u akkoord gaat gaan we aan de slag. We maken de werktekeningen met oog op de aansluiting bij de rest van het gebouw en de wijze van monteren, zodat alles precies past. Alle Tribar producten worden in onze eigen fabrieken gemaakt. Daardoor hebben we zelf controle op de kwaliteit en logistiek van het project, zodat u ervan verzekerd kan zijn dat uw gevelpanelen helemaal naar wens zullen zijn. Indien gewenst kunnen onze VCA gecertificeerde monteurs ook de montage van de gevelpanelen verzorgen. En uiteraard lopen we alles na de montage nog uitgebreid na. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Neem contact op met Tribar

We staan voor u klaar om uw gevelpanelen te ontwerpen en te produceren. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Vul dan het contactformulier op onze website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u ons liever bellen? We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0493-316860. U kunt ook mailen naar sales@tribar.nl. Schakel Tribar in om uw gevelpanelen te produceren!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht