skip to Main Content

Ga voor een eigentijds, industrieel ontwerp

Wij van Tribar ontwerpen en produceren duurzame, eigentijdse metalen roosters die gebruikt kunnen worden voor industriële gevels. Zo maakt u van uw bedrijfspand of woning een echte eyecatcher in het straatbeeld. Voor de industriële gevelbekleding van Tribar zijn tal van opties, en we ontwerpen uw gevels dan ook aan de hand van uw persoonlijke wensen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Volledig op maat gemaakte industriële gevels

We ontwerpen alle gevelbekleding helemaal voor u op maat. Samen kijken we wat uw wensen zijn en adviseren we u over de mogelijkheden. Zoekt u een robuuste gevelbekleding, bijvoorbeeld als doorrijdbeveiliging in parkeergarages? Of wilt u juist een zeer stijlvolle look creëren met veel lucht- en lichtdoorlaatbaarheid? Dat is allemaal mogelijk. Bovendien kan prachtige grafische belijning zorgen voor eigentijdse industriële gevels. Het staal wordt volbad verzinkt, en kan glad of juist stroef uitgevoerd worden. Daarnaast kunnen de roosters naar keuze in een RAL kleur gecoat worden, als u een kleurrijk statement met uw gevels wilt maken. Deze industriële look past zeer goed in het moderne stadsbeeld.

Onze werkwijze

Of u nu een industriële gevel voor uw bedrijfspand of huis wilt, wij van Tribar leveren maatwerk voor uw gevels. Onze werkwijze begint met een goed ontwerp. Hierbij werken de architect en onze Tribar experts samen om de mooist mogelijke gevels te ontwerpen. Wij helpen u graag het ontwerp te visualiseren door middel van 3D tekeningen, proefstukken en mock-ups. Na het afronden van deze vrijblijvende fase zullen we een offerte voor u opstellen. Gaat u hiermee akkoord, dan stellen we de werktekeningen op en kunnen we beginnen met de productie. Alle materialen voor de gevels worden geheel in onze eigen fabrieken geproduceerd. Daardoor kunnen we afspraken waar maken, omdat we altijd een goede controle op de maatvoering, kwaliteit en logistiek van het project hebben. Zo loopt de bouw geen vertraging op!

Kies Tribar voor gevels met een industriële look

Zoals u leest, leveren we bij Tribar een kwaliteitsproduct dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u hier graag meer informatie over? Neemt u dan vooral contact met ons op via het contactformulier, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Belt u liever? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0493-316860. Ook kunt u ons mailen via sales@tribar.nl. Kies Tribar voor de productie van uw industriële gevels!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht