skip to Main Content

Toepassingsmogelijkheden

De Tribar producten lenen zich bij uitstek voor gevelbekleding, loopvlakken of scheidingswanden, maar kunnen ook toegepast worden als een vrijstaand volumeobject en een functie vervullen bij het loslaten of juist afschermen van licht of bij het transparant afsluiten van doorzichten. Bovendien kan Tribar fungeren als een beeldbepalend element in een architectonische ruimte. De roosterpanelen worden volbad verzinkt en naar keuze in een RAL kleur gecoat. Daarnaast is een gladde of juist stroeve uitvoering mogelijk, elk met een eigen kenmerkende uitstraling.

Tribar

Vanuit een stedelijk perspectief

Tribar is uitstekend toepasbaar in parken (binnen)tuinen en dakterrassen. In landschappelijke ontwerpen bieden de producten een eigentijdse beleving van de ruimte. De roosterpanelen kunnen onder meer worden toegepast als loopbruggen over waterpartijen, wandelpaden, terrassen en scheidingswanden. De Tribar producten vormen niet alleen een decoratief element in de natuur, maar zijn daarnaast functioneel. Zo zorgt de toepassing van driekantsstaal bij loopvlakken voor een maximale vuildoorlaatbaarheid.

Gegalvaniseerd of in een volle kleur

Standaard worden de Tribar basisproducten gegalvaniseerd. Deze veredelingsmethode heeft haar eigen, herkenbare kleur en karakter. Naar wens kan Tribar in iedere RAL kleur worden voorzien van poedercoating.

Tribar

Vanuit een technologisch perspectief

De rechthoekige vorm van de roosterpanelen kan eenvoudig aangepast worden. Deze standaard bewerking maakt het mogelijk panelen ook diagonaal toe te passen of de panelen een unieke buitenvorm te geven. Hierdoor kunnen Tribar producten toegepast worden in nagenoeg iedere ruimte. Tribar producten worden geheel op maat en naar de specifieke wens van de eindgebruiker vervaardigd.

Tribar

Vanuit een landschappelijk perspectief

TRIBAR kent ook in de landschapsarchitectuur vele toepassingsmogelijkheden. De roosterpanelen kunnen onder meer worden toegepast als loopbruggen over waterpartijen, wandelpaden, terrassen en hekwerken. De TRIBAR producten vormen niet alleen een decoratief element in de natuur, maar zijn daarnaast functioneel. Zo zorgt de toepassing van driekantsstaal bij loopvlakken voor een maximale vuildoorlaatbaarheid.

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht