skip to Main Content

Tribar produceert stalen gevelplaten op maat

Tribar is onderdeel van Nooyen Manufacturing BV. Nooyen is al sinds 1978 expert op het gebied van de vervaardiging van allerlei verschillende innovatieve stalen producten. Wij ontwerpen, produceren en monteren stalen gevelplaten van hoge kwaliteit, altijd op maat! Wij van Tribar staan garant voor een perfect eindresultaat waar u lang van kunt genieten. Tribar is niet alleen onze bedrijfsnaam, maar ook de naam van het product waar wij veel mee werken. Het product tribar is vervaardigt uit driekantsstaal. Het is bijzonder stevig, onderhoudsvrij en gaat lang mee. Neem vandaag nog contact op met Tribar voor uw stalen gevelplaten!

De voordelen van stalen gevelplaten

Stalen gevelplaten van Tribar zijn tijdloos en bovendien bijzonder stijlvol. Graag zetten wij voor u de voordelen van stalen gevelplaten voor u op een rij.

 • Stalen gevelplaten zijn bijzonder duurzaam.
 • U kunt stalen gevelplaten precies vormgeven volgens uw wensen. Kiest u voor robuuste gevelbekleding of wilt u liever een subtiele variant die lucht- en lichtdoorlatend is? Met Tribar kan het.
 • Ook is het mogelijk om stalen gevelplaten te verwerken in deuren en poorten. Hierdoor kan de grafische belijning geheel worden doorgevoerd.

Bent u op zoek naar stalen gevelplaten die passen bij uw pand? Omdat wij van Tribar altijd maatwerk leveren, zal het eindresultaat precies passen bij uw wensen! Wilt u graag een project met ons bespreken? Neem dan snel contact met ons op, telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website.

Schiphol P3 - Roosterpanelen

Schiphol P3 - Roosterpanelen

100% tevredenheidsgarantie

Door uw stalen gevelplaten te bestellen bij Tribar weet u zeker dat u tevreden zult zijn over het eindresultaat. Wij staan voor kwaliteit en maken daarom onze producten altijd op maat. Eerst krijgt u van ons een vrijblijvend ontwerp en een scherp geprijsde offerte. Wanneer u akkoord gaat, gaan we aan de slag! Wij maken eerst de werktekeningen en zetten dan het productieproces in werking. Vervolgens komen professionele, VGA gecertificeerde monteurs de stalen gevelplaten bij u op locatie monteren. In de nazorg en de controle onderzoeken wij of het eindresultaat precies klopt met uw wensen en verwachtingen, ook geven wij tips over het onderhoud van uw stalen gevelbekleding.

Schakel Tribar in voor uw stalen gevelplaten

Schakel Tribar in om uw stalen gevelplaten voor u van A tot Z te realiseren. Wilt u meer weten over de producten en diensten van Tribar? Of heeft u een andere vraag? Via het contactformulier hier op de website laat u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achter. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op het nummer: 0493-316860. U kunt ook een mail sturen naar: sales@tribar.nl. Wij van Tribar ontwerpen en vervaardigen graag uw stalen gevelplaten voor u!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht