skip to Main Content

Schakel Tribar in voor uw rooster traptreden

Heeft u traptreden nodig voor uw bouwproject? Kies dan voor de rooster traptreden van Tribar! Tribar is niet alleen onze bedrijfsnaam, maar ook de naam van het duurzame product waar wij veel mee werken. Het is een product dat wordt vervaardigd uit driekantsstaal en het is bijzonder stevig en te gebruiken voor vele toepassingen, ook voor rooster traptreden!

De voordelen van rooster traptreden

Tribar levert hoogwaardige producten die uitstekend toepasbaar zijn voor rooster traptreden. Wij zetten graag de voordelen van Tribar rooster traptreden voor u op een rij. Rooster traptreden zijn:

 • Zo goed als onderhoudsvrij. Ze roesten niet en er is geen schilderwerk voor nodig.
 • Zeer duurzaam. U kunt lang genieten van uw rooster traptreden van Tribar.
 • Heel veilig. Dit materiaal is namelijk heel sterk en heeft een goede grip.

Wanneer u echt stevige traptreden nodig heeft, kiest u voor rooster traptreden van Tribar. Neem snel contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw rooster traptreden!

Rooster traptreden op maat

Bestelt u rooster traptreden bij Tribar, dan krijgt u een hoogwaardig product dat 100% op maat is gemaakt. Het zal daarom qua stijl en afmetingen precies passen binnen uw project. Eerst voorzien wij u van een scherp geprijsde offerte en ook van een ontwerp. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte en ons ontwerp, gaan wij voor u aan de slag. Wij maken de werktekeningen en dan begint het productieproces. Vervolgens komen onze VGA gecertificeerde monteurs de rooster traptreden bij u monteren, op de door u gewenste locatie. In een uitgebreide controle bekijken wij vervolgens of het product voldoet aan uw eisen, daarnaast geven wij u tips over het onderhoud van uw Tribar product.

Neem contact op met Tribar

Bent u op zoek naar rooster traptreden? Kies dan voor de professionele service van Tribar! Heeft u een vraag over onze producten en diensten? Of wilt u een Tribar wandrooster bij ons bestellen? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier op deze site. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan: 0493-316860. U kunt ook een mail sturen naar: sales@tribar.nl. Kies dus voor de professionele service van Tribar om uw wandrooster te ontwerpen en produceren!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht