skip to Main Content

De mooiste architectonische toepassingen van Tribar

Wij van Tribar zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en de productie van industriële constructies, en gebruiken driekantroosters als architectonische toepassingen. Deze roosters geven een eigentijds, robuust karakter aan stadse objecten, maar kunnen ook zeer stijlvol toegepast worden binnen de landschapsarchitectuur. Denkt u hierbij aan loopbruggen over waterpartijen, terrassen, of hekwerken. Meer weten? Neem contact met ons op.

De vele mogelijkheden met driekantroosters

Tribarproducten kunnen op zeer veel manieren toegepast worden. Behalve dat de driekantroosters praktisch zijn, creëren deze ook een strakke, moderne uitstraling. U kunt de producten van Tribar bijvoorbeeld gebruiken als:

 • Afscheiding of balkonhek
 • Scheidingswand
 • Traptreden
 • Vloerrooster of looprooster
 • Gevelbekleding met gevelroosters

Door de driekantsafwerking heeft het materiaal een zogeheten ‘soft touch’, waardoor ze zeer goed passen in een modern landschappelijk ontwerp. Door de toepassing van driekantsstaal wordt gezorgd voor een maximale vuildoorlaatbaarheid. Maar producten van Tribar kunnen ook fungeren als een beeldbepalend element in een stadse omgeving. Bovendien vervullen ze een rol bij het afschermen of juist doorlaten van licht.

Uw roosters helemaal op maat

Tribar driekantroosters worden geheel op maat en naar de wens van de eindgebruiker ontworpen en geproduceerd. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en geven we u advies over de mogelijkheden. Wij ontwerpen zo het perfecte driekantrooster voor uw project. De productie van de driekantroosters gebeurt in onze eigen fabriek. Hierdoor hebben we perfect zicht op de kwaliteit, maatvoering en logistiek van het project. U kunt er dus van verzekerd zijn dat we afspraken nakomen en zo efficiënt mogelijk leveren. Indien gewenst kunnen we ook de montage van de driekantroosters verzorgen, want we hebben VCA gecertificeerde monteurs beschikbaar die precies weten waar ze op moeten letten. U kunt er zo van verzekerd zijn dat uw project van begin tot eind met zorg aangepakt wordt!

Bel Tribar voor driekantroosters van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar driekantroosters die helemaal op maat voor u ontworpen en geproduceerd worden? Dan bent u bij Tribar aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons op telefoonnummer 0493-316860. Ook zijn we per e-mail bereikbaar via sales@tribar.nl. Kies voor Tribar voor de mooiste driekantroosters op maat!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht