skip to Main Content

Tribar produceert stalen roosters

Wij van Tribar, onderdeel van Nooyen Manufacturing BV., zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van stalen roosters van hoge kwaliteit. De stalen roosters van Tribar zijn geschikt voor allerlei verschillende functies, van gevelbekleding tot scheidingswand. Een stalen rooster fungeert daarnaast ook als prachtig en beeldbepalend element binnen uw constructie. Bent u benieuwd hoe stalen roosters van Tribar uw project kunnen verfraaien? Neem dan contact met ons op.

Toepassingen van stalen roosters

U kunt onze Tribar stalen roosters op verschillende manieren toepassen in uw project. Gebruik onze stalen roosters bijvoorbeeld als:

 • Balkonhek of afscheiding
 • Traptreden
 • Scheidingswand
 • Vloerrooster of looprooster
 • Gevelbekleding met gevelroosters

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn onze producten toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan parken en loopbruggen, maar ook bij u thuis als gevelbekleding of balkonhek zijn de stalen roosters van Tribar een goede keuze.

Driespoort shopping Deinze - Roosterpanelen

Rooster panelen

Stalen roosters op maat gemaakt

Wij van Tribar vervaardigen de stalen roosters altijd op maat en 100% volgens uw wensen. Onze stalen roosters zijn bovendien bijzonder stijlvol en passen in iedere ruimte. Wanneer u uw stalen roosters door Tribar laat verzorgen, dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Eerst voorzien wij u vrijblijvend van een mooi ontwerp dat zowel technisch als esthetisch voldoet aan uw eisen. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte dan gaan wij aan de slag. Eerst worden de werktekeningen gemaakt en vervolgens gaat het productieproces van start. Onze VGA gecertificeerde monteurs verzorgen de montage, en dan is het tijd voor de oplevering en de nazorg. Alles wordt nog eens grondig gecontroleerd, zodat we zeker weten dat het eindproduct overeenkomt met de wensen van u als klant. Vervolgens kunt u nog lang genieten van uw stalen roosters van Tribar.

Meer informatie over onze stalen roosters?

Voor stalen roosters van de hoogste kwaliteit moet u dus bij Tribar zijn! Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan: 0493-316860. U kunt ook mailen naar: sales@tribar.nl. Wij van Tribar staan voor u klaar om uw stalen roosters voor u te produceren en te installeren!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht