skip to Main Content

Een robuuste gevel van Tribar

Tribar is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van zeer hoogwaardige staalproducten, waarmee we een robuuste gevel creëren. Tribar is zeer veelzijdig en heeft een robuust, utilitair uiterlijk dat zeer goed past bij moderne architectuur. Elk project pakken we grondig aan. Bent u geïnteresseerd in wat Tribar voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Sterke, maar ook stijlvolle gevelbekleding

De producten van Tribar geven een gevel een stoer en modern karakter. De robuuste gevelbekleding wordt gemaakt van driekantsstaal, en is daardoor sterk genoeg als bijvoorbeeld doorrijdbeveiliging in een parkeergarage. Het is echter ook lucht- en lichtdoorlatend, waardoor kan worden gezorgd voor prachtige grafische belijning en het gevoel van een open ruimte. Bovendien kan het ontwerp ook worden doorgevoerd in deuren en poorten, zodat deze één geheel vormen met de gevel.

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor Tribar bent u gegarandeerd van een prachtig eindresultaat. We pakken ieder project namelijk grondig aan, beginnend met een ontwerp. Hierbij is de communicatie tussen de architect en de technische adviseurs zeer belangrijk. Dit samenspel leidt tot een prachtige invulling van uw wensen. Wanneer de order verstrekt is kijken we naar de engineering, zodat het materiaal zo efficiënt mogelijk geplaatst kan worden, en alles perfect past. Aangezien Tribar beschikt over eigen fabrieken waar we de gevelbekleding produceren, hebben we een geweldige controle op de kwaliteit en logistiek van het project. Hierdoor kunnen we afspraken nakomen. En indien gewenst kunnen we ook de montage van de robuuste roosters verzorgen, want hiervoor hebben we gecertificeerde monteurs beschikbaar. Afhankelijk van het project geven we ook advies over onderhoud van de Tribar roosters aan uw gevel, zodat u verzekerd kunt zijn van een lange levensduur!

Neem contact met ons op!

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van een prachtige gevel, die echt een eyecatcher zal zijn in het stadsbeeld. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Laat dan een bericht achter via het contactformulier op de website, dan komen we zo snel mogelijk bij ons terug. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Bel dan naar 0493-316860. U kunt ons ook bereiken via e-mail: sales@tribar.nl. We staan klaar om voor u een prachtige robuuste gevel te ontwerpen en installeren!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht