skip to Main Content

Kies voor de hoogstaande roosterpanelen van Tribar

Heeft u roosterpanelen nodig voor uw bouwproject? Wij van Tribar onderwerpen en produceren roosterpanelen in alle soorten en maten. Vele tevreden klanten gingen u voor in de keuze voor ons bedrijf. Wij zijn onderdeel van Nooyen Manufacturing BV, en al sinds 1978 expert op het gebied van de vervaardiging van de meest uiteenlopende innovatieve stalen producten. Wanneer u uw roosterpanelen laat vervaardigen door Tribar, weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Neem snel contact met ons op voor uw project!

Tribar, een gouden product

Wist u dat Tribar niet alleen onze bedrijfsnaam is, maar ook de naam van het product waar wij vooral mee werken? Tribar wordt vervaardigt uit driekantsstaal en is daardoor bijzonder sterk en duurzaam. Het is enorm veelzijdig en voor bijna ieder project te gebruiken, ook voor roosterpanelen! Het product is makkelijk te bewerken en daardoor kunnen wij het eenvoudig en snel precies vormgeven naar uw smaak en de door u gewenste afmetingen. Ook is het zowel binnen als buiten te gebruiken. Zowel particuliere als zakelijke klanten kozen er al voor om hun tribar product door ons te laten ontwikkelen. Twijfel dus niet en schakel ons vandaag nog in.

Onze werkwijze

Graag vertellen wij van Tribar u meer over onze werkwijze. Wanneer u contact met ons opneemt voor roosterpanelen, dan gaan wij als volgt te werk:

 1. Eerst krijgt u van ons een vrijblijvend ontwerp en een offerte, wel zo helder.
 2. Gaat u akkoord met de offerte, dan maken wij voor u de werktekeningen.
 3. Wanneer de werktekeningen klaar zijn, start het productieproces.
 4. Vervolgens komen VGA gecertificeerde monteurs daarna de montage op uw locatie verzorgen.
 5. In een uitgebreide controle inspecteren wij grondig of de geproduceerde roosterpanelen overeenkomen met uw wensen en verwachtingen.
 6. Tenslotte geven wij u advies over het onderhoud van uw Tribar product.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of onze producten? Wij vertellen u graag meer! Bel ons vandaag nog.

Contact met Tribar

Kortom: voor roosterpanelen van de hoogste kwaliteit bent u bij Tribar aan het juiste adres.
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Of wilt u graag overleggen over uw project? Laat dan eenvoudig en snel een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de website. Liever bellen? Ons nummer is: 0493-316860. U kunt ook mailen naar: sales@tribar.nl. Voor hoogwaardige roosterpanelen gaat u dus naar Tribar!

  Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw bericht