skip to Main Content

Eigentijdse gevels voor uw bedrijfspand

Bij Tribar ontwerpen en produceren we hoogwaardige industriële constructies van staalproducten. Die zetten we in voor architectonische toepassingen, bijvoorbeeld voor gevels van bedrijfspanden. Tribar heeft een robuust, eigentijds en industrieel uiterlijk, en past zeer goed bij gevel in een modern stadsgezicht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfspanden? Neem dan contact met ons op.

Volledig op maat gemaakte gevels

Bij Tribar ontwerpen en produceren we gevelroosters op maat voor uw bedrijfspanden. Dit begint met een goed ontwerp. De communicatie tussen de architect van uw project en de technische adviseurs van Tribar is daarvoor van cruciaal belang. Deze combinatie leidt tot de beste invulling wat betreft esthetiek en techniek. Na de afronding van deze vrijblijvende fase stellen we een offerte voor u op. Wanneer u akkoord gaat, worden de werktekeningen opgesteld. Daarin stemmen we ook de benodigde ophangsystemen zeer goed af. We kijken naar de aansluiting op de rest van het bedrijfspand, en geven ook de nodige aandacht aan de wijze van monteren, zodat dit zo efficiënt mogelijk kan gebeuren. Onze materialen worden door ons in onze eigen fabrieken vervaardigd. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en logistiek van het project goed in de hand houden. Zo bent u verzekerd van een tijdige en efficiënte levering, zodat uw project geen vertraging oploopt.

Driespoort shopping Deinze - Roosterpanelen

De vele mogelijkheden van Tribar

Met Tribar worden de gevels van uw bedrijfspanden een echte eyecatcher. We kunnen helemaal voldoen aan de eisen van uw project met de vele mogelijkheden van Tribar. Het materiaal is zeer robuust, en zal daardoor lang meegaan. De metalen roosters kunnen bovendien ook subtiel ingezet worden. Kiest u voor veel licht- en luchtdoorlaatbaarheid, of wilt u juist doorzichten transparant afsluiten op de gevels van uw bedrijfspanden? Dat is allemaal mogelijk met Tribar. Met de gevelbekleding creëren we opvallende grafische belijning. En wilt u poorten of deuren in uw gevel? Ook dat kunnen we prachtig verwerken, zodat er één geheel wordt gevormd met de gevels. Het metaal wordt verzinkt en kan naar wens in een RAL kleur gecoat worden. Ook is een stroeve of juist gladde uitvoering mogelijk, met beide een eigen uitstraling.

Neem contact op met Tribar

We staan voor u klaar om de mooiste gevels voor uw bedrijfspanden te ontwikkelen. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0493-316860. Ook kunt u ons mailen via sales@tribar.nl. Kies Tribar om van de gevels van uw bedrijfspanden echte eyecatchers te maken!

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht