skip to Main Content
Nooyen Group

Toonaangevende internationale speler

Tribar, onderdeel van de Nooyen-group, is een gespecialiseerd bedrijf in de productie van kwalitatief hoogwaardige industriële constructies en architectonische toepassingen van staalproducten. Tribar is een veelzijdig product met een industrieel en robuust uiterlijk, vervaardigd uit driekantsstaal. Het heeft een stijlvol utilitair karakter, is duurzaam en heeft bijzondere toepassingsmogelijkheden.

Nooyen Group

De firma Nooyen is in 1978 ontstaan als productiebedrijf voor de vervaardiging van hoogwaardige vloersystemen in de agrarische sector. Inmiddels is de Nooyen-group uitgegroeid naar een toonaangevende internationale speler met dochterondernemingen in verschillende bedrijfstakken en actief in meer dan 60 landen met een wereldwijd distributienetwerk.

Met slimme innovaties en een gezonde dosis boerenverstand bieden we onze klanten over de hele wereld de beste oplossingen voor de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd. Met hoogwaardige producten biedt onze groep maximale resultaten voor onze klanten en dealers.

Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid kenmerken de kracht van de Nooyen Group.

De Nooyen Group bestaat uit de volgende bedrijven:

FLOORING & FARM EQUIPMENT

PIG FLOORING

CATTLE FLOORING

FARM EQUIPMENT

PIG FARMING & AGRICULTURE

PIG FARMING

PIG MEAT PRODUCTS

logo el porquero

AGRICULTURE

INDUSTRIAL & ARCHITECTURAL

FENCING EN KENNELS

logo fencing kennels

COUNTERTOPS

logo jetstone

Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw bericht