skip to Main Content
Nooyen Group

Toonaangevende internationale speler

Tribar, onderdeel van de Nooyen-group, is een gespecialiseerd bedrijf in de productie van kwalitatief hoogwaardige industriële constructies en architectonische toepassingen van staalproducten. Tribar is een veelzijdig product met een industrieel en robuust uiterlijk, vervaardigd uit driekantsstaal. Het heeft een stijlvol utilitair karakter, is duurzaam en heeft bijzondere toepassingsmogelijkheden.

Nooyen Group

Nooyen is in 1978 ontstaan als productiebedrijf voor de vervaardiging van hoogwaardige vloersystemen in de agrarische sector. Inmiddels is de Nooyen-group uitgegroeid naar een toonaangevende internationale speler met dochterondernemingen in verschillende bedrijfstakken en actief in meer dan 60 landen met een wereldwijd distributienetwerk. Met slimme innovaties bieden we onze klanten over de hele wereld de beste oplossingen voor de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd. Met hoogwaardige producten biedt onze groep maximale resultaten voor onze klanten en dealers.

Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid kenmerken de kracht van de Nooyen Group:

INDUSTRIAL & ARCHITECTURAL

INDUSTRIAL STRUCTURES

FENCING EN KENNELS

Logo Fencing Kennels

COUNTERTOPS

Logo Jetstone

NOOYEN GROUP: MET MEERDERE BEDRIJVEN ACTIEF IN VERSCHILLENDE BRANCHES

Nooyen is – naast haar activiteiten in de industriële en architectonische branche – markt en technologieleider voor vloersystemen in de agrarische markt. Met onze innovatieve oplossingen en kwaliteitsproducten ontwikkelen we technologisch hoogwaardige producten gericht op dierenwelzijn, hygiëne en resultaat.

Meer weten over de bedrijven in de Nooyen Group? Zie www.nooyen.com/nl/onze-bedrijven

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht