skip to Main Content
Opdrachtgever: Te Brake BV Bouwmaatschappij namens Kuster Olie
Architect: Jan Stuyt (Stuyt Architecten)
Locatie: Groenlo
Realisatie: 2019
Bouwduur: 2 weken
Materiaal: Tribar 10mm, opening 20 mm
Afwerking: thermisch verzinkt
Toepassing: Tribar schermen in Bill Board verwerkt
Tribar-panelen op vlaggenschip van Kuster Olie
De grootste vestiging van brandstofhandelaar Kuster Olie uit de Achterhoek opende afgelopen zondag het nieuwe Kuster Energy tankstation vlak aan de afrit van de autoweg N18 bij Groenlo/ Laarberg.


Afwijkend uiterlijk
Er is gekozen voor een station met een afwijkend uiterlijk, mede omdat het bedrijf de locatie ziet als ‘de poort naar Groenlo’. Daarom koos het bedrijf niet voor een standaard tankstation-uitstraling, maar voor een echt visitekaartje met diverse voorzieningen en gerichte voorwaarden voor duurzaamheid.

Tribar
Architect Jan Stuyt heeft een innoverend ontwerp gemaakt dat tot uitdrukking komt in de multifunctionaliteit van het terrein, waarbij een tankstation, carwash en overnachtingsplaats voor vrachtwagens op doorreis samenkomt. Het materiaalgebruik moest daarbij de natuurlijke elementen verbinden met een industrieel thema. Een prachtig en uniek Billboard met daarin ruim 300 m2 Tribar roosters 10 mm met een opening van 30 mm in verzinkte afwerking maken het beoogde beeld van de architect compleet.

Kuster Olie
Kuster Olie is een oliehandel en tankstation-uitbater uit de Gelderse plaats Babberich. Het heeft ongeveer twintig tankstations in de Achterhoek en direct over de grens in Duitsland. Het bedrijf wil zich onderscheiden door een creatieve en duurzame aanpak. Zo is er in Doetinchem een tankstation in de kleuren van voetbalclub De Graafschap en verkoopt het groengas.

    Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

    Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

    Uw naam (verplicht)

    Uw E-mail (verplicht)

    Uw bericht