skip to Main Content

Opdrachtgever: Pim Pompen en Willeke van de Groep van Broekbakema
Architect: Broekbakema
Locatie: Zwolle

Pim Pompen en Willeke van de Groep van Broekbakema wilden een hekwerk realiseren met zo min mogelijk achterliggende constructiedelen. Voor veel hekwerken worden kolommen of staanders gebruikt die al of niet de belijning van het hekwerk onderbreken. In dit project was het wenselijk om het hekwerk als één vlak door te laten lopen. De oplossing is gevonden door aan de achterzijde van subtiel ontworpen vakwerkconstructies toe te passen. Hiermee konden de ruim 3 meter hoge panelen voldoende stijfheid worden gegeven waardoor bouwkundige voorzieningen nauwelijks nodig waren. Ook de schuifpoorten van de parkeergarage zijn in dezelfde stijl met Tribar uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u een project bespreken?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw bericht